Hyr segelbåt på Vänern!

Vänerns skärgård med över 20,000 öar erbjuder en unik möjlighet till en upplevelserik båtsemester. Hera, Luna & Edith är våra Maxi 95:or som står redo för uthyrning. Var din egen skeppare och upptäck nya fina platser i Vänerns vackra skärgård.

Svensk skärgård

För enkelhetens skull är båtarna rustade och klara med allt från diesel till sängkläder. Ni tar med kläder och mat, resten finns ombord. Maxi 95:an är en rymlig och trygg segelbåt. Det finns fyra fullängdskojer ombord samt salongen som också går att sova i.

Den stora sittbrunnen är säker vid segling och en härlig plats för att njuta av sommarkvällen. I salongen finns det gott om plats runt det stora bordet, här finns också ett välplanerat pentry. Våra båtar håller hög standard med bland annat nya motorer och fräscha segel.

Priser!

Vi hyr normalt ut båtarna från lördag kl. 15.00 till nästkommande lördag kl. 11.00. Andra uthyrningsperioder kan anpassas efter era önskemål, kontakta oss för info.

14 april-31 maj

8500
SEK/Per vecka
  •  

1 juni-30 augusti

11 200
SEK / Per vecka
  •  

31 augusti - 5 oktober

8500
SEK / Per vecka
  •  

Vid bokning betalas 30% av hyresbeloppet. Resterande 70% betalas innan båten lämnar kajen, betalning kan ske via faktura, kort, swish eller kontant. Om man hyr två veckor eller fler i följd får ni 10% rabatt på hela beloppet. 

Villkor
Att hyra båt är ett utmärkt sätt att ta del av den svenska sommaren och sjön. Genom att hyra båt slipper du vårrustning, skötsel och underhåll, det gör vi åt dig! Du slipper också ha pengar låsta i en båt och kan utnyttja semestern på bästa sätt.

Det du inte kommer undan är ansvaret och av den anledningen kräver vi att du kan påvisa någon form av nautisk kompetens och erfarenhet från båtlivet. Vi vill helt enkelt veta att du kan navigera och framföra båten på ett säkert sätt. Fullständiga villkor skickas vid förfrågan.

Kontakta oss

Öppettider

Maj – Augusti

Tisdag – Fredag: 10 – 18

Lördag – Söndag: 10 – 14

Måndag: Stängt

 

Avvikande öppettider:

Nationaldagen: 10 – 14 

21 – 22 Juni: Stängt