Hyr segelbåt på Vänern!

Vänerns skärgård med över 20,000 öar erbjuder en unik möjlighet till en upplevelserik båtsemester. Freja och Hera är våra Maxi 95:or som står redo för uthyrning. Var din egen skeppare och upptäck nya fina platser i Vänerns vackra skärgård.

hyra segelbåt på vänern

För enkelhetens skull är båtarna rustade och klara med allt från diesel till sängkläder. Ni tar med kläder och mat, resten finns ombord.

hyra segelbåt kristinehamn

Maxi 95:an är en rymlig och trygg segelbåt. Det finns fyra fullängdskojer ombord samt salongen som också går att sova i.

Den stora sittbrunnen är säker vid segling och en härlig plats för att njuta av sommarkvällen. I salongen finns det gott om plats runt det stora border, här finns också ett välplanerat pentry. Våra båtar håller hög standard med bland annat nya motorer och fräscha segel.

svensk skärgård

Priser

Vi hyr normalt ut båtarna från lördag kl. 15.00 till nästkommande lördag kl. 11.00. Andra uthyrningsperioder kan anpassas efter era önskemål, kontakta oss för info.

Vid bokning betalas 30% av hyresbeloppet. Resterande 70% betalas innan båten lämnar kajen, betalning kan ske via faktura, kort, swish eller kontant. Om man hyr två veckor eller fler i följd får ni 10% rabatt på hela beloppet.

Datum Pris Period
1 juni-30 augusti 10,500 SEK Per vecka
31 augusti-5 oktober 8,000 SEK Per vecka
31 augusti-5 oktober 4,000 SEK Torsdag – söndag

Villkor

Att hyra båt är ett utmärkt sätt att ta del av den svenska sommaren och sjön. Genom att hyra båt slipper du vårrustning, skötsel och underhåll, det gör vi åt dig! Du slipper också ha pengar låsta i en båt och kan utnyttja semestern på bästa sätt.

Det du inte kommer undan är ansvaret och av den anledningen kräver vi att du kan påvisa någon form av nautisk kompetens och erfarenhet från båtlivet. Vi vill helt enkelt veta att du kan navigera och framföra båten på ett säkert sätt. Fullständiga villkor skickas vid förfrågan.

Förfrågningar

Kontakta oss gärna för att göra en förfrågan om det båtarna finns tillgängliga för tidsperioden du är intresserad av på info@elvina-marin.se.

bottom1

bottom1
bottom1